KiszelKati.hu

Amire büszke vagyok 1.

10 évnyi intézményvezetői tevékenységem során...

... büszke vagyok arra, hogy pedagógiai-, tanügyi-, gazdálkodási- és munkaügyi területen külső és belső ellenőrzés során törvényességi kifogás nem merült fel.

... büszke vagyok arra, hogy minden évben a költségvetés ellenőrzésekor megfelelően takarékosnak ítélték az intézmény gazdálkodását.

... büszke vagyok arra, hogy vezetésem idején a KMOP, TÁMOP, HEFOP és egyéb pályázatok előkészítése, megvalósítása, elszámolása, fenntartása idején minden ellenőrzés kifogástalannak ítélte meg az intézmény részéről elvégzett feladatokat.

... büszke vagyok arra, hogy minta értékű szakmai dokumentumok születtek a nevelőtestület közös munkája révén, és egyedülálló nevelési programot alkottunk a "Természet útjain természetes neveléssel" című helyi nevelési programunkkal.

... büszke vagyok arra, hogy több új, mára már település szintű hagyományt teremtett intézményünk, pl. Mihály napi vásár, Márton napi lámpás felvonulás és tökfesztivál, Kispatak Jótékonysági Est.

... büszke vagyok arra, hogy a Nagykovácsi Óvodásokért Óvodai Alapítvány javára szervezett jótékonysági rendezvények több millió forint bevételt hoztak az alapítvány javára, amely bevételekkel az alapítvány az önkormányzati feladatellátást könnyítette.

... büszke vagyok arra, hogy ha arra volt szükség, minden körülmények között kiálltam a gyerekek és a dolgozók érdekeiért.

... büszke vagyok a volt kollégáimra, a Kispatak Óvoda kollektívájára, mert nélkülük nem lenne mire büszkének lennem...


"A szótár az egyetlen hely, ahol az eredmény megelőzi a munkát." (Vince Lombardi)

Vissza