KiszelKati.hu

Nyári olvasmányok

Sok élvezetes dolog akad egy-egy nyaralás során. A családdal, barátokkal együtt töltött idő, a beszélgetések, a közös vacsorák ismeretlen éttermekben, a hatalmas alvások, a nap melengető sugarai, a tenger morajlása, a semmittevő szemlélődés mind-mind hozzásegít a pihenéshez és feltöltődéshez.

Számomra a nyaralások fénypontja mégis az olvasás. Ilyenkor aztán mindenevő vagyok a könyvek terén. Az éjjeli szekrényemen egész éven át feltornyosult könyvkupacok alig várják a nyári szabadság idejét, mert tudják, végre kézbe kerülnek, és betölthetik funkciójukat. Színes a paletta, van itt a szórakoztató irodalomtól kezdve, a pszichológiai témán át egészen a számítástechnika rejtelmeibe vezető könyvig mindenféle. Most ugyan kissé elszomorít, hogy a közel 2000 oldalnyi írás mindegyikét mégse leszek képes kiélvezni, ugyanakkor örömmel tölt el ezeknek a kis szösszeneteknek az írása, amiket a visszajelzések alapján napról napra egyre többen olvasnak. Köszönöm.

"Olvasni igenis fontos, sőt néha akár életmentő is lehet! Persze nem mindegy, milyen olvasmány kerül a kezünkbe, és az sem, képesek vagyunk-e olvasni a sorok között." (Karafiát Orsolya)

Vissza