KiszelKati.hu

Budakeszi Polgári Bál

Budakeszin évek óta megrendezik a Polgárok Bálját, amelynek bevételét rendszerint városfejlesztési célokra fordítják, azonban az idei évben a kárpátaljai Beregdédán szükséget szenvedő magyarok támogatására ajánlották fel.

Dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia polgármester meghívására a férjemmel mi is résztvevői voltunk a színvonalas jótékonysági bálnak. A rendezvény alatt többször jutott eszembe, hálásnak kell lennünk, hogy mi vagyunk, akik segíthetünk, és nem mi szorulunk támogatásra. Azt gondolom, ebben a helyzetben kötelességünk is segíteni. Ráadásul úgy segíthettünk, hogy közben jól is érezhettük magunkat és még a szerencse is ránk mosolygott a fődíj képében. Igaz, a szerencse mellett mi magunk is tettünk a siker érdekében, tombolanyereményt is ajánlottunk fel és jelentős mennyiségű tombolát vásároltunk.

Ezúton is köszönjük a meghívást. Reménykedünk benne, hogy a bálnak jelentős bevétele született és oda kerül, ahol valóban szükség van rá a Kárpátalján, hogy segítséget nyújtson a háború kapcsán nehéz helyzetbe sodródott családoknak.

„Van, aki bőven osztogat, mégis gyarapszik, más meg szűken méri a járandóságot, mégis ínségbe jut." (Péld. 11:24)

Vissza