KiszelKati.hu

Nagykovácsi szennyvízhálózatának fejlesztése

Kedves Nagykovácsiak!

Az elmúlt hónapokban feszített ütemben mindent megtettünk a "Nagykovácsi szennyvízhálózatának fejlesztése" elnevezésű KEOP pályázat megvalósíthatósága érdekben, melynek eredményeként a közbeszerzés az elmúlt napokban lezárult és február 18-án aláírásra került a vállalkozási szerződés a nyertes ZSO-VIA konzorciummal. Így a beruházás megkezdődhet és legkésőbb november végéig várhatóan megvalósul.

A Kábel Tv-ben, a Böngésző új, Tájoló című mellékletének márciusi számában, valamint a nagykovacsi.hu honlapon meg fog jelenni minden lényeges tudnivaló a csatorna beruházással kapcsolatban. A kivitelező két héten belül elkészíti a bázis ütemtervet, amit a haladás során szükség szerint aktualizál, és minden esetben értesíti a lakosságot a várható forgalomkorlátozásokról és tudnivalókról.

Előre is köszönöm az érintettek türelmét, melyre bizonyára nagy szükség lesz a kivitelezés során.

„Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.” (Sean Covey) 

Vissza